Κατασκευή Έργων

Κατασκευή Έργων

Το τμήμα κατασκευών ασχολείται με την κατασκευή μεγάλων έργων (δημοσίων και ιδιωτικών), όπως τα ακόλουθα:

  • Δημόσια κτίρια
  • Ξενοδοχεία
  • Πολιτιστικά Κέντρα
  • Εκπαιδευτικά ιδρύματα (Πανεπιστήμια)
  • Ανακαίνιση και ανάπλαση παραδοσιακών κτιρίων
  • Ιδιωτικά κτίρια γραφείων
  • Εμπορικά Κέντρα
  • Πολυκατοικίες

Η εταιρία παρέχει εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην μελέτη και κατασκευή ακινήτων βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία της στο χώρο, στους εξειδικευμένους συνεργάτες έχοντας σαν στόχο ποιοτική και αποδοτική παροχή υπηρεσιών.

Ακίνητα

Η AXUM δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής κτηρίων

Η AXUM δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής κτηρίων. Το δυναμικό της αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Γνώμονας μας η αισθητική και η λειτουργικότητα. Κάθε έργο αποτελεί πρόκληση για εμάς και υλοποιείται με βάση τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση αποδεσμεύοντάς σας από οποιαδήποτε υποχρέωση. Η εταιρεία μας συμβάλει στη αναζήτηση του χώρου και στη μελέτη του κατασκευαστικού έργου. Δεσμευόμαστε για την παράδοση του κατασκευαστικού έργου εντός χρονικού ορίου. Τα έργα μας χαρακτηρίζονται από υψηλής ποιότητας και αντοχής υλικά.

Με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο μας παρέχουμε και ανοικοδόμηση της κατοικίας ή της επιχείρησης, ανακαίνιση διαμερισμάτων, καταστημάτων και γενικότερα κτιρίων, ηλεκτρολογικές εργασίες, υδραυλικές εργασίες ελαιοχρωματισμούς, ειδικές κατασκευές κ.α.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Η AXUM δραστηριοποιείται στο χώρο τουριστικών ακινήτων

Η AXUM ΑΕ δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα των τουριστικών ακινήτων και συγκεκριμένα αναλαμβάνει από την μελέτη, κατασκευή, επίβλεψη , αδειοδότηση μέχρι και την έναρξη λειτουργίας του τουριστικού καταλύματος. Παρέχει πλήρη υποστήριξη στο στάδιο κατασκευής του έργου και της μετέπειτα λειτουργίας του.

Η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και η εμπειρία είναι τα τρία πιο σημαντικά χαρακτηριστικά μας

Δημόσια έργα – Κτήρια

H εταιρεία AXUM δραστηριοποιείται τόσο στην εκτέλεση ιδιωτιών έργων όσο και στις δημόσιες κατασκευές-ανακατασκευές. Τα δημόσια έργα περιλαμβάνουν αναπλάσεις περιοχών, κατασκευή παιδικών σταθμών, σχολικών μονάδων, νοσοκομεία, κέντρα αθλητισμού κ.α. Η ομάδα μας στελεχώνεται από καταρτισμένο προσωπικό ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των έργων που αναλαμβάνουμε με μοναδικό σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα. Γνώμονας μας είναι η ποιότητα ώστε να παραδίδουμε έργα που ανταποκρίνονται σε ψηλές απαιτήσεις.