Ακίνητα

Αγορά ακινήτων

Η εταιρεία AXUM δραστηριοποιείται και στον κλάδο αγοράς ακινήτων

Η επένδυση  σε ακίνητη περιουσία αποτελεί μια ιδιαίτερη διαδικασία. Πρέπει να γίνεται με την βοήθεια των κατάλληλων ανθρώπων που έχουν την εμπειρία και την κατάρτιση ώστε να δώσουν την απαραίτητη καθοδήγηση. Η εταιρεία AXUM  δραστηριοποιείται στο χώρο αγοράς ακινήτων  προσφέροντας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Αναζητούμε για εσάς το ακίνητο  που σας ταιριάζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και δίνουμε  ένα εύρος επιλογών . Με την δική μας καθοδήγηση από τους έμπειρους συνεργάτες μας καταλήγουμε στο αγορά ακινήτου που αποτελεί την καταλληλότερη λύση.

Μας χαρακτηρίζει

και δουλεύουμε έχοντας σαν πυρήνα να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία.

Πώληση ακινήτων

Η εταιρεία AXUM δραστηριοποιείται και στον κλάδο πώλησης ακινήτων

Η Επιτυχημένη  πώληση  ακινήτων δεν αποτελεί μια εύκολη διαδικασία. Απαιτείται γνώση, κατάρτιση και εμπειρία ώστε να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη. Η εταιρεία AXUM δραστηριοποιείται στο χώρο πώλησης ακίνητών με μοναδική αποστολή την  αύξηση  των εσόδων.

Η ομάδα μας στελεχώνεται από έμπειρους συνεργάτες που κατέχουν την γνώση ώστε να σας προσφέρουν τα καλύτερά δυνατά αποτελέσματα.
Είμαστε η κατάλληλη ομάδα  που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την πώληση του ακίνητου σας καθώς  προσφέρουμε  ολοκληρωμένες εξυπηρέτηση και σας αποδεσμεύουμε από κάθε ευθύνη.

  • Εκτιμούμε την πραγματική αξία του ακινήτου σας
  • Σχεδιάζουμε την κατάλληλη στρατηγική
  • Προωθούμε το ακίνητο σας
  • Παρέχουμε νομικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες

Διαχείριση ακινήτων

Η εταιρεία AXUM δραστηριοποιείται και στον κλάδο διαχείρισης ακινήτων

Η διαχείριση ακινήτων αποτελεί μια περίπλοκη διαδικασία όταν  στόχος είναι η μεγιστοποίηση των εσόδων . Σημαντικοί παράγοντες αποτελούν , η σωστή στρατηγική, ο ανταγωνισμός ,η δυναμική παρουσία και  η αντίληψη. Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε  ότι πολλοί κάτοχοι ακινήτων δεν μπορούν να διαθέσουν  τον χρόνο που απαιτείται για την διαχείριση τους και να ασχοληθούν με τα προβλήματα που προκύπτουν! Αιτία αποτελεί  ο  βεβαρυμμένος φόρτος εργασίας ή  το γεγονός ότι απουσιάζουν από την περιοχή.

Η εταιρεία μας είναι εδώ για να σας παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση. Να αναλάβει όλες τι ευθύνες με το καλύτερο δυνατό κέρδος που μπορείτε να έχετε.
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της μακροπρόθεσμη μίσθωση καταλυμάτων εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με έμπειρους συνεργάτες! Γνωρίζουμε λοιπόν τι είναι αναγκαίο ώστε το ακίνητό σας να αποδώσει τα μέγιστο.

Αξιολόγηση
ακινήτου

Επίδειξη
ακινήτων

Online
παρουσίαση

Νομικές
υπηρεσίες

Διαχείριση
ζητημάτων